REFERENCIÁK

Emma Undressed

Referenciáink többsége jelenleg még saját zenekarunkhoz, az Emma Undressedhez köthető. Lényegében ez hívta életre a BearSoundot is. Sokszor tapasztaltuk, hogy az igazán minőségi stúdiók számunkra megfizethetetlenek, ugyanakkor miért adnánk ki rengeteg pénzt azért, amit mi magunk is meg tudunk csinálni. Egy picit alacsonyabb szinten ugyan, de még így is élvezhető és minőségi formában, sokszor hasonló színvonalon, mint az átlagos, de még úgy is drága stúdiók.

A saját anyagok készítése közben ugyanakkor egyre többet fejlődtünk, így több év tapasztalat után bátran ajánljuk a BearSoundot mindenkinek, akik nem engedhetnek meg maguknak soktízezer forintos felvételeket, de mégis szeretnék megmutatni magukat a nagyvilágnak.

Felvétel, keverés, maszter

Az alábbi klipeknél a zene teljes egészében a BearSound által készült a felvételen át a kevereésen keresztül a végső maszterig. (A videó a Rózsa Produktum érdeme mindkét esetben.)

Klip

Akkor is kereshetsz minket, ha van már egy meglévő dalod, csak egy ötletes videó kellene hozzá. Akár hozott anyagokból is. Az első dalnál például a hang a Studio-iNside munkája, míg a klip eredetileg csak magáncélra felhasználni kívánt videókból lett összevágva.

Video és hang kompletten

A lenti anyagoknál minden hallható és látható anyag a mi munkánk. Felvétel, keverés, maszter, videó, vágás, színezés kompletten.

Cover videók

Egyszemélyes cover videókat is vállalunk, több kameraállásból, a hangtól a végső videóig kompletten.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now