További szolgáltatások

Videók készítése

Egy dal mindig hatásosabb egy megfelelő vizuális kísérettel. Sokszor egy egyszerű videó is nagyon sokat dobhat az egészen, sőt a mai trendek alapján egyre több zenekar dolgozik kisebb költségvetésű, egyszerűbb videókkal. Viszont minden banda életében mérföldkő egy új klip, és a közönséghez is sokkal könnyebben jut el egy videós dal, mint ha csak felrakjuk egy stream szolgáltatóhoz, esetleg youtube-ra egy statikus háttérrel.

Az egyszerűbb ötletek megvalósításában szívesen segítünk, fullHD DSLR kamerával és akciókamerákkal jó minőségben tudunk zenekari videókat készíteni.
 

Fotózás

Ma már alapvető, hogy egy zenekar normális promó fotókkal rendelkezzen. Sokszor megfelelőek lehetnek a telefonnal kattintott képek is, főleg ha azokat csak a közösségi médiára szánják. Viszont vannak olyan szituációk, amikor a profibb képek nagyon sokat dobnak egy zenekar megítélésén: sajtóanyagok, online médiában való megjelenés, koncertszervezés, plakátok, pályázati anyagok és még sorolhatnánk. Természetesen ebben is tudunk segíteni.
 

Grafikai tervezés

Egy banda életében mindig meghatározó a megfelelő vizuális tartalom, legyen szó akár a zenekari grafikákról, akár a közösségi médiában felhasznált tartalmakról. Arculat, logó, album borító, Facebook és Youtube bannerek, plakátok, flyerek, ezek mind-mind fontosak.

Rugalmasak vagyunk, mondd el az elképzeléseidet, akár egyszerűbb, akár bonyolultabb, megvalósítjuk.
 

Pályázatírás

Több mint 5 éves hazai és uniós pályázatírási tapasztalattal szívesen segítünk zenekari pályázatod elkészítésében, legyen az akár NKA, akár más által kiírt felhívás. A projekt ötlet finomításától a kész projektterv kialakításán át a pályázati dokementáció összeállításáig menedzseljük a folyamatot.

Tapasztalatunk van a Hangfoglaló Program (volt Cseh Tamás Program) felhívásaiban, többször jutottunk már el a pályázat élő meghallgatásáig is, de azt tudnod kell, hogy egy jó pályázat nem elég, a végső döntés rajtatok múlik.

Zenekari menedzsment 

Majd 15 éves zenekari múlttal az ember átélt és látott már sok mindent, jót és rosszat egyaránt. Ma már sokkal könnyebb zenekart alapítani mint régen, viszont ennek következtében sokkal nehezebb is kitűnni a tömegből. 

Ahhoz, hogy sikeres legyen a zenekar, nem elég a jó zene. Kellenek menedzsment és szervezeti ismeretek, otthon kell lenni a marketingben, tudnod kell, hogy add el a zenéd, és az sem hátrány, ha jó kapcsolataid vannak.

Ha úgy érzed, hogy van még hova fejlődni ezekben, keress minket nyugodtan, megnézzük, mit adhatunk hozzá a zenekar működéséhez.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now